Het verhaal van onze zaagmachines

De geschiedenis achter de zaagmachines van Woodland Mills

In 2009 begon Woodland Mills met het ontwerpen en vervaardigen van zaagmachines nadat ze de behoefte binnen de branche herkenden. De behoefte aan goed ontworpen, betaalbare zaagmachines, speciaal gebouwd voor doe-het-zelf-landeigenaren met overtollige bomen en een visie!

Om dit gat in de markt te vullen, wilde Woodland Mills een degelijk gebouwde zaagmachine ontwerpen, waarmee ijverige landeigenaren hun bomen in bruikbaar hout konden omzetten voor een prijs die gemakkelijk te verantwoorden was!  Een zaagmachine voor handige mensen, die genieten vanprojecten in de buitenlucht en liever zelf hun hout zagen dan een hoge prijs voor hout bij handelaars te betalen!

We weten dat een zaagmachine pas geweldig is, als deze sterk genoeg is voor alle uitdagingen die onze klanten willen aangaan, en het dezelfde zaagprecisie en kwaliteit biedt als de veel duurdere zaagmachines.  Met deze leidraad in het achterhoofd begonnen de ingenieurs van Woodland Mills hun zoektocht om de meest gewaardeerde zaagmachine met de beste kwaliteit binnen de branche te ontwerpen. 

De groei van ons zaagmachineassortiment om te voldoen aan de behoeften van onze klanten

Vanaf de lancering van onze allereerste verplaatsbare zaagmachine, de HM126, wisten we dat we een geweldige machine hadden gebouwd waar onze klanten dol op waren, maar we erkenden ook dat er altijd ruimte is voor verbetering.  We realiseerden ons ook dat de behoeften van onze zagers niet allemaal dezelfde zijn!  Daarom hebben we ons assortiment uitgebreid met de sterkere HM130 zaagmachine met een groter vermogen en een grotere zaagcapaciteit voor het zagen van enorme boomstammen, en de HM122, ideaal voor de weekendwerkers die ook nauwkeurig willen zagen, maar afzien van de mogelijkheid om grote boomstammen te zagen. En dit alles voor een nog uitzonderlijkere prijs.  Sindsdien is het de voortdurende missie van onze ingenieurs om te zorgen dat deze 3 modellen voldoen aan onze verwachtingen om de meest gewaardeerde zaagmachines van de beste kwaliteit op de markt te zijn. 

Maar daar houdt de innovatie niet op! Omdat onze klanten ons vertelden hoeveel ze van onze zaagmachines houden, maar ook hoezeer ze een trailerversie wilden vinden, die zowel ruw terrein als de snelweg aankon, waren onze zaagmachinetrailers van de Woodlander-serie, ons antwoord.  Nu kunnen zagers hun zaagactiviteiten ook verplaatsen, maar dezelfde hoogwaardige zaagbeleving als met de Woodland Mills-zaagmachines!

De technische afdeling van Woodland Mills De ingenieurs van Woodland Mills bespreken CAD-ontwerpen (computerondersteund ontwerp) voor het prototype van een draagbare zaagmachine.

De verschilmaker

Maar slechts een uitzonderlijke zaagmachine bouwen voor een geweldige prijs, is niet voldoende.  Waar Woodland Mills echt uitblinkt en wat ons mijlen boven de concurrentie plaatst, is het fenomenale niveau van klant- en technische ondersteuning die we aan al onze klanten bieden. Zoals u kunt lezen in onze klantenbeoordelingen, is het onze missie om u tijdens uw hele Woodland Mills-ervaring, vanaf de prille start van uw productonderzoek tot vele jaren na uw aankoop, op alle mogelijke manieren te ondersteunen.

Dus, of u nu een hobby-houtbewerker bent, een paar grote projecten in het verschiet hebt of wat extra geld wilt verdienen, wij hebben de juiste zaagmachine voor u. Ontdek door de beoordelingen van onze zaagmachineklanten (meer beoordelingen dan bij welk ander bedrijf), waarom zoveel mensen de Woodland Mills zaagmachine kiezen voor het verwezenlijken van hun projecten en hun visies.